Dërgohet telegram ngushëllimi për Kryetarin e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura Shqipëtare z.Kalaja, duke shprehur ngushëllimet më të sinqerta për viktimat që pësuan me rastin e tragjedisë që shkaktoj tërmeti.

Nga: admin | 27 Nov 2019

I  nderuar z.Kalaja,

Me dhimbje të thelle përjetuam lajmin e tragjedisë që ndodhi këto ditë në Shqipëri, ndaj Sindikata e Pavarur e Doganës së Kosovës, shprehë ngushëllimet më të sinqerta për viktimat që pësuan me rastin e tragjedisë që shkaktoj tërmeti.

Bashkendjejmë dhimbjen dhe lutemi që situatat e tillë të mos na përsëriten kur dhe të lënduarit sa më shpejt të shërohen.

Te gjithë anëtaret e Sindikatës  se Doganës se Kosovës, kanë shprehur gatishmërinë më të lartë për mbështetje dhe solidaritet.

Shpërndaje
  • Write a comment