Info-SPDK-Urime Ramazani

Nga: admin | 6 May 2019

Siindikata e Pavarur e Doganës së Kosovës ju uron gjithë besimtarëve të besimit islam fillimin e muajit të shenjtë të ramazanit.

Ramazani si muaj i shenjtë për besimtaret islam, le të na shërbejë, në thellimin e respektit, tolerancës, miqësisë dhe dashurisë për fëmijët, familjen si institucion i ç’do shoqërie dhe të gjithë qytetarët në përgjithësi

 

Ju, urojmë agjerim të lehtë dhe shëndet të mirë.