Konferenca Rajonale Tripalëshe e nivelit të lartë

Nga: admin | 11 Nov 2015

Prej datës 08 deri më datën 10 nëntor 2015 në Sarajevë u mbajt Konferenca Rajonale Tripalëshe e nivelit të lartë me temën: “Situata aktuale dhe sfidat strategjike të politikave të taksimit, ekonomisë informale dhe korrupsionit në Ballkanin Perëndimor“

Në nyjet më poshtë mund të shikoni agjendën e kësaj konference si dhe fjalimin e kryetarit të BSPK-së që edhe ishte drejtues i kësaj konference në ditën e parë të punimeve.

Shpërndaje