Mbledhja e BSPK-së

Nga: admin | 8 Sep 2018

Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës,në mbledhjen e mbajtur të Kryesisë Ekzekutive , diskutoj mbi gjendjen aktuale të punëtoreve në sektorin publik dhe privat.

tem diskutimi ishte edhe ligji për paga, ligji për zyrtarin publik dhe ligji për regullimin dhe funksionimin e Administratës Publike.

Në këtë mbledhje të Kryesisë Ekzekutive njëzëri u vendos që të përkrahen protestat dhe cilido hap i ardhshëm që do ta ndërmarrin, Federatat Sindikale në mbrojtje të të drejtave të tyre legjitime.