Njoftim-Vdes në moshën 45 vjeqare kolegu ynë Luan Berisha!

Nga: admin | 17 Apr 2021

Njoftim-Vdes në moshën 45 vjeqare kolegu ynë Luan Berisha!

 

Me dhimbje të thellë pranuam lajmin e humbjes së jetës së kolegut  ton Luan Berisha , i cili ndërroj jetë në moshën 45 vjeqare.

Ishte koleg që la pas vetes një bagazh të madh profesional dhe një kujtim shumë të veçantë për secilin kolegë që e ka njohur dhe ka pasur fatin të punoj më të.

I përjetshëm do të jetë kujtimi për kolegun tonë të nderuar, Luan Berishes!

 

Sindikata e Pavarur e Doganës së Kosovës, bashkëndjen dhimbjen dhe i shprehë ngushëllime familjes, kolegëve dhe të gjithë dashamirëve që e kanë njohur!

 

May be an image of 1 person, standing and outdoors