Takim me kryeministrinHoti SPDK dhe sindikatat tjera kërkuam që Qeveria ta dërgojë në Kuvend Ligjin për Paga sa më shpejt

Nga: admin | 1 Jul 2020

Kryeministri i vendit, Avdullah Hoti, ka mbajtur një takim me Sindikatat e Sektorit Publik, një ditë pasi Gjykata Kushtetuese hodhi poshtë Ligjin për Paga.

Pas këtij takimi, shefi i Qeverisë tha se në koordinim me këto sindikata do ta bëjnë një ligj e ta dërgojnë për procedim në Kuvend. Pjes e ketij takimi nga SPDK ishte z.Vitija/Kryetari