Takim me Ministrin në Detyrë të Financave Agim Krasniqi dhe Kryeministrin në Detyrë Avdullah Hoti

Nga: admin | 2 Mar 2021

Info-SPDK

 

Me datë 02.03.2021, kryetari i SPDK-së bashkë me UD Drejtorin e Doganës Bajram Rexha, lidhur me kërkesen për realizim të drejtës për pagesë shtesë për punë në kushte pandemie, ka pasur takim me Ministrin në Detyrë të Financave Agim Krasniqi dhe Kryeministrin në Detyrë Avdullah Hoti, ku është kërkuar që zyrtarët doganor të përshihen në shtesën në pagë për punë në kushte pandemie.