Kryesia e SPDK-së pret në takim LO Norway, ITUC/PERC dhe BSPK-në

Nga: admin | 6 Mar 2016

Delegacioni i Sindikatave të Norvegjisë (LO Norway); e përfaqësuar nga zj. Siri Relling, zj. Iren Bekevold Berg, z. Steinar Hynne, zj. Enisa Salimovic, Konfederatave të Sindikatave Evropiane,– ITUC/PERC, BSKP perfaqēsuar nga z. Haxhi Arifi, kryetari, zj. Dafina Mehaj, zyrtare për marrëdhënie ndërkombëtare, zj. Shukrije Rexhepi, zyrtare Ligjore, vizituan Sindikatën e Doganës së Kosovës, ku temë diskutimi ishte bashkëpunimi ndërkombëtare, zhvillimi dhe avansimi i të drejtave sindikale etj.

 

 

Shpërndaje