Turneu tradicional në futboll të vogël, ping-pong dhe volejboll.

Nga: admin | 11 Feb 2017

Për nder të Nëntë Vjetorit të Pavarësisë se Republikës se Kosovës, Sindikata e Pavarur e
Doganës së Kosovës më datën 11.02.2017, në ambientet e kolegjit “UNIVERSI”  ka organizuar
turneun tradicional në futboll të vogël, ping-pong dhe volejboll.

Pjesëmarrës në këtë turnir ishin punonjësit e Doganës së Kosovës, KFOR-i Amerikan dhe përfaqësues nga institucionet tjera të Kosovës.