Urime 7 MARSI Dita e mesuesit 2018

Nga: admin | 7 Mar 2018

Pranoni urimet më të mira për festën e 7 Marsit-Ditës së Mësuesit!

Duke marrë parasysh  kontributin e mësuesve që kanë dhënë gjatë rrethanave dhe dhembshme dhe shumë të vështira historike nëpër të cilat ka kaluar kombi ynë, si dhe rëndësinë e tyre sot për edukimin e brezave të ri, rëndësia e MESUESIT ka qenë dhe mbeti jetike për vendin.

Andaj, me lejoni që në emër të Sindikatës së Pavarur të Doganës së Kosovës, të u  uroj shëndet, fat dhe hapërim të mbarë përgjatë rrugës së  shenjët të profesionit tuaj!

GËZUAR FESTA E MËSUESIT!

Shpërndaje