Urime Fiter Bajrami!

Nga: admin | 10 Jun 2019

Sindikata e Pavarur e Doganës së Kosovës, ju uron gjithë besimtarëve mysliman urime festen e Fiter Bajramit, njëherit i përgëzon të gjithë besimtarët për kryerjen e agjërimit të muajit të shenjt të Ramazanit, zoti e pranoftë agjërimin tonë.

 

Urojme që kjo festë të kaloj në harmoni, solidaritet, begati dhe mirëqenien e çdo familje.

 

 

Urime Fiter Bajrami,