Urime pensionimi kolegës sonë Zn. Fatime Selimaj

Nga: admin | 7 Feb 2019

Sindikata e Pavarur e Doganës së Kosovës i uron ish koleges Fatime Selimaj pensionimin nga puna.

Për aq kohë sa ishte me ne, Zn. Fatimja ka treguar angazhim dhe afërsi me të gjithë kolegët pa dallim grade apo pozite.

Në shenjë falënderimi për kontributin, SPDK i dhuroj Zn. Fatime një dhuratë simbolike.

Në emër të anëtarëve të Sindikatës së Doganës i urojmë jetë të qetë dhe shumë të lumtur pranë familjes së saj.