Njoftim

Nga: admin | 23 Apr 2020

Te nderuar,

Me dhimbje të thellë pranuam lajmin e humbjes së jetës së kolegut tonë Kujtim Qafleshi, i cili ndërroj jetë në moshën 53 vjeçare si rezultat i infektimit me virusin COVID 19, që tashme është identifikuar si pandemi botërore.

 

Kujtim Qafleshi ishte një ndër kuadrot e para që filluan punën në Doganën e Kosovës dhe i cili kontribuoj në zhvillimin e këtij institucioni për këto 20 vite me radhë si dhe ishte një aktivist i devotshëm i sindikatës se Pavarur te Kosovës qe nga themelimi i saj.

 

Ishte koleg që la pas vetes një bagazh të madh profesional dhe një kujtim shumë të veçantë për secilin kolegë që e ka njohur dhe ka pasur fatin të punoj më të.

I përjetshëm do të jetë kujtimi për kolegun tonë të nderuar, Kujtim Qafleshi!

 

Sindikata e Pavarur e Doganës së Kosovës, bashkëndjen dhimbjen dhe i shprehë ngushëllime familjes, kolegëve dhe të gjithë dashamirëve që e kanë njohur!

 

 

 

 

Me Respekt,

Sindikata e Pavarur e Doganës së Kosovës,

Rruga: Rexhep Krasniqi –Emshir 10000 Prishtinë, Kosovë.

Tel: 038-240-864

www.spdk-rks.org

 

Shpërndaje
  • Write a comment