Lajmet dhe Aktivitetet

Urime Fiter Bajrami!

Nga: admin|10 Jun 2019

Sindikata e Pavarur e Doganës së Kosovës, ju uron gjithë besimtarëve mysliman urime festen e Fiter Bajramit, njëherit i përgëzon të gjithë besimtarët për kryerjen e agjërimit të muajit…

Vazhdo Leximin

Info-SPDK-Urime Ramazani

Nga: admin|6 May 2019

Siindikata e Pavarur e Doganës së Kosovës ju uron gjithë besimtarëve të besimit islam fillimin e muajit të shenjtë të ramazanit. Ramazani si muaj i shenjtë për besimtaret islam, le…

Vazhdo Leximin

Buletini Sportiv nr.6/19

Nga: admin|25 Apr 2019

Rezultatet e ndeshjeve të xhirosë së gjashtë (VI), të zhvilluara më 25.04.2019: në kuadër të Federatës Sportive të Punonjësve të Kosovës ( FSPK) ,  ekipi përfaqësues i Sindikatës-Dogana ka…

Vazhdo Leximin

Buletini Sportiv nr.05/19

Nga: admin|18 Apr 2019

Rezultatet e ndeshjeve të xhirosë së pestë (V), të zhvilluara më 18.04.2019 në kuadër të Federatës Sportive të Punonjësve të Kosovës ( FSPK),  ekipi përfaqësues i Sindikatës-Dogana ka arritur…

Vazhdo Leximin

Buletini Sportiv nr.04/19

Nga: admin|11 Apr 2019

Rezultatet e ndeshjeve të xhirosë së katër (IV)të zhvilluara më 11.04.2019 në kuadër të Federatës Sportive të Punonjësve të Kosovës ( FSPK) ,  ekipi përfaqësues i Sindikatës-Dogana ka arritur…

Vazhdo Leximin

Buletini Sportiv 03/2019

Nga: admin|4 Apr 2019

Në kuadër të Federatës Sportive të Punonjësve të Kosovës ( FSPK), me datë 04.04.2019 ,   u zhvilluan ndeshjet e tretë (III) , ekipi përfaqësues i Sindikatës-Dogana ka arritur rezultat negativ duke…

Vazhdo Leximin

Buletini Sportiv 02/2019

Nga: admin|28 Mar 2019

Në kuadër të Federatës Sportive të Punonjësve të Kosovës ( FSPK), me datë 28.03.2019 ,   u zhvilluan ndeshjet e  xhirosë së dytë (II) , ekipi përfaqësues i Sindikatës-Dogana ka arritur rezultat negativ…

Vazhdo Leximin

Buletini sportiv 01/2019

Nga: admin|14 Mar 2019

Në kuadër të Federatës Sportive të Punonjësve të Kosovës ( FSPK), me datë 14.03.2019 ,   u zhvilluan ndeshjet e  xhirosë së parë (I) , ekipi përfaqësues i Sindikatës-Dogana ka arritur rezultat pozitiv duke…

Vazhdo Leximin

Urime 8 Marsi dita e gruas

Nga: admin|8 Mar 2019

Sindikata e Doganës së Kosovë, ju uron të gjitha kolegeve të Doganës 8 Marsin ditën e gruas, duke ju deshiruar fatë, shëndet dhe lumturi në jetë.

Vazhdo Leximin

Për t’i lexuar aktivitetet më të vjetra, shko tek   ARKIVA