Letër falenderuese nga z. Gëzim Kalaja President i Bashkimit të Sindikatave të Pavaruara Shqipëtare

Nga: admin | 27 Nov 2019

I nderuar z. Vitija Kryetar i SPDK-së!

Ju falenderojme shume per mesazhin e suportit ne keto dite te veshtira per popullin tone .

 

Respekt dhe mirenjohje pa fund per Ju dhe te cdo anetari te Sindikates se Doganes .

 

Me respekt

Gezim Kalaja

President I BSPSH

Shpërndaje
  • Write a comment