Tryeze për fuqizimin e rolit të gruas në sindikata

Nga: admin | 7 Nov 2018

Përfaqësuesit e Sindikatës së Doganës marrin pjesë ne tryezen fuqizimin e rolit të gruas në sindikata, e organizuar nga Rrjeti i Edukatorëve Bashkëmoshatarë në bashkëpunim më…

Takim me Ministrin e Financave z. Hamza

Nga: admin | 1 Nov 2018

Kryetari Z. VITIJA dhe Nënkryetari i Sindikatës së Doganës Z. KRASNIQI mbajtën takim pune me Ministrin e Financave Z. Bedri HAMZA. Në ketë takim prezent…

Mbahët mbledhja e Këshillit Drejtues të BSPK.

Nga: admin | 27 Oct 2018

Përfaqësuesit e Sindikatës së Doganës marrin  pjesë në mbledhjen e Këshillit Drejtues të BSPK. Rendi i ditës: Zgjedhja e Komisionit verifikues; Zgjedhja e dy procesmbajtësve;…

Buletini sportiv nr.16

Nga: admin | 25 Oct 2018

Në kuadër të Federatës Sportive të Punonjësve të Kosovës ( FSPK), me datë 25.10.2018 u zhvilluan ndeshjet e xhirosë së gjashtë (VI) të stinorit vjeshtor,…