Me fat Kurban Bajrami

Nga: admin | 20 Aug 2018

Sindikata e Pavarur e Doganës së Kosovës, i përgëzon të gjithë besimtarët e fesë islame me rastin e festës së Kurban Bajramit.

 

Urojmë që kjo festë të kaloj në harmoni, solidaritet, begati dhe mirëqenien e familjeve tuaja.

 

Le të shërbej kjo festë si moment i vetëdijesimit tonë, që ta respektojmë njeri-tjetrin , dinjitetin dhe vlerat e përgjithshme njerëzore