Përfaqësuesit e SPDK-së marrin pjesë në seminarin “Dialogu Social”, i organizuar nga D4D

Nga: admin | 25 Sep 2018

Me ftesë të Institutit Demokraci për zhvillim (D4D) përfaqësuesi nga SPDK morri pjesë në punëtorinë “Dialogu social për fuqizim”,i cili u mbajtë më 27 shtator 2018, nga ora 10:00, në Hotel Sirius në Prishtinë.

Në, këtë punëtori pjesëmarrës ishin përfaqësues nga  organizimet sindikale në Kosovë, shoqëria civile, aleancat dhe odat ekonomike, si dhe akterë tjerë relevantë të zhvillimit të dialogut social në Kosovë.