Përfaqësuesit e SPDK-së marrin pjesë në seminarin “Mbrojtja dhe siguria në punë”, i organizuar nga UNIA-BSPK

Nga: admin | 22 May 2018

Sindikata nga Zvicrra UNIA në bashkëpunim me BSPK-në, kanë organizuar seminarin me temen ‘ Roli i sindikatave në mbrojtje të punëtorve”.

Gjatë ketij seminari sindiklaistet nga UNIA, bën disa prezentime mbi funskionimin dhe rolin që sindikatat duhet ta kenë në mbrojtje të punëtorve në vendet e tyre të punës.