Projekt-ligji për Agjencinë e të Hyrave për Dogana dhe Tatime.

Nga: admin | 4 Aug 2016

Më datë 04 gusht 2016 në objektin e Republikës se Kosovës në Prishtinë, me kërkesë të Komisionit Evropian u mbajt takimi për të diskutuar Projekt-ligjin për Agjencinë e të Hyrave për Dogana dhe Tatime.

Në ketë takim morën pjesë përfaqësuesit e komisionit Evropian, Ministri i Financave z. Hoti, Kryetari i SPDK-s z. Vitija, përfaqësues të Doganës, Administratës Tatimore, Odës Amerikane, përfaqësues të bizneseve, dhe ekspert tjerë.

Komisioni Evropian ka adresuar disa komente lidhur me ketë projekt-ligj dhe këto komente dhe propozimet dhe sugjerimet tjera janë debatuar në ketë tryezë pune.

Shpërndaje