Sindikata e Pavarur e Doganës së Kosovës me rastin e 20 vjetorit të themelimit të Doganës uron të gjithë punonjësit e saj.

Nga: admin | 31 Aug 2019

Sindikata e Pavarur e Doganës së Kosovës me rastin e 20 vjetorit të themelimit të Doganës uron të gjithë punonjësit e saj.

SPKD uron që në  vazhdimësi Dogana dhe punonjësit e saj të jenë shembulli për punë profesionale duke i kontribuar në vazhdimësi zhvillimit të shtetit dhe parandalimit të dukurive negative.

Urime 20 Vjetori i Themelimit të Doganës !

Shpërndaje