Sindikata e Pavarur e Doganës së Kosovës uron të gjithë besimtarët e Krishterë gëzuar Krishtlindjet

Nga: admin | 26 Dec 2019

Sindikata e Pavarur e Doganës së Kosovës uron të gjithë besimtarët e Krishterë gëzuar Krishtlindjet, shëndeti, paqja, harmonia ,mirësia, gëzimi dhe lumturia mbizotëroftë kurdoherë në familjet tuaja.

Le të shërbejë kjo për më shumë  bashkëjetesë e harmoni duke ju gëzuar dhe duke i nderuar festat e njëri-tjetrit pavarësisht përkatësisë fetare.