Tryezë me temën “Dita ndërkombëtare e viktimave në punë”

Nga: admin | 27 Apr 2018

Më datë 27.04.2018 BSPK organizon tryezën me temën “Dita ndërkombëtare e viktimave në
punë”.
Ky aktivitet është pjesë e projektit “Sundimi i Ligjit-Promovimi i të drejtave të punëtorëve”, që
implementohet nga Qendra për Politika dhe Avokim(QPA), financohet nga International Center
Olof Palme dhe mbështetet nga Qeveria Suedeze.

Shpërndaje