Urime Fiter Bajrami

Nga: admin | 14 Jun 2018

Sindikata e Pavarur e Doganës së Kosovës, ju uron gjithë besimtarëve mysliman urime festen e Fiter Bajramit, njëherit i përgëzon të gjithë besimtarët për kryerjen e agjërimit të muajit të shenjt të Ramazanit.

Urojme që kjo festë të kaloj në harmoni, solidaritet, begati dhe mirëqenien e çdo familje.

Urime Fiter Bajrami,